Näyttävät Kalusteet
Laadulla

Omassa puusepänliikkeessä Valkeakoskella, kalusteet hioutuvat huippuunsa antaumuksella ja ammattitaidolla

Täysin uudistetuissa viimeisimmällä teknologialla varustetuissa tehdastiloissamme syntyvät perinteiset metrisohvat, mittatilauskalusteet, pöydänkannet, baaritiskit, täydentävät taustakaapistot ja lukuisat muut kalusteet, joilla ideat muuttuvat ilmeeksi. Kun haluat laatua, valitse ammattitaitoinen puusepänliike.

Moderneissa 1250 m²:n tuotantotiloissamme automatisoidut toiminnot, erillinen pintakäsittelyosasto eli maalaamo ja lakkaamo sekä tuliterä purunpoistojärjestelmä takaavat, että tuotteiden ja materiaalien lopputulos on ensiluokkainen, olemme myös hiljattain uusineet CNC-koneemme!

Puusepäntyöt ovat ammattitaitoista työtä, jossa pääasiallinen työ on materiaalien leikkaaminen, muotoilu, pintakäsittely ja kokoonpano. Puusepät työskentelivät perinteisesti luonnonpuulla, mutta nykyään käytetään myös monia muita materiaaleja, kuten laminaattia, komposiittia, lastulevyä, mdf:ää sekä monia muita.

Puusepät käyttävät työssään erilaisia käsi- ja sähkötyökaluja. Käsityökaluja ovat esimerkiksi vasarat, ruuvimeisselit, taltat, sahat ja niin edelleen. Sähkötyökaluja voivat olla esimerkiksi pyörösahat, porat, hiomakoneet, jyrsimet, naulapyssyt, pöytäsahat, katkaisusahat, jiirisahat, höylät ja sorvit. Puusepät käyttävät myös erilaisia mittalaitteita, kuten mittanauhoja ja astelevyjä.

Puusepän työ on fyysisesti vaativaa työtä, joka vaatii paljon ammattitaitoa sekä hahmotuskykyä. He tarvitsevat myös hyvää silmä-käsi-koordinaatiota voidakseen käyttää työkalujaan oikein.

Puusepäntyöt ovat yksi sisustuksen tärkeimmistä osa-alueista. Sen avulla voidaan luoda monenlaista ilmettä perinteisestä nykyaikaiseen. Puusepäntyön avulla voidaan luoda yksilöllisiä huonekaluja, sisäänrakennettuja sisustuksia ja yksityiskohtia. Sitä voidaan käyttää myös olemassa olevien puutöiden korjaamiseen tai korvaamiseen.

Puusepät ovat taitavia käsityöläisiä, jotka käyttävät erilaisia työkaluja luodakseen kauniita puutöitä. He aloittavat toisinaan raa’asta puutavarasta ja käyttävät sahoja, jyrsimiä ja muita sähkötyökaluja leikatakseen ja muotoillakseen sen halutuksi kappaleeksi. Kun kappale on leikattu ja muotoiltu, puuseppä hioo sen sileäksi ja viimeistelee sen tarvittaessa puuvahalla, petsillä tai maalilla.

Puusepäntyöt ovat hyvä tapa lisätä tilasi arvoa. Hyvin tehty puusepänkaluste tai mitoitettu huonekalu voi vaikuttaa suuresti tilan ulkonäköön ja tunnelmaan. Jos harkitset puusepän palkkaamista seuraavaan projektiisi, tässä on muutamia asioita, jotka kannattaa pitää mielessä:

– Mikä on budjettisi? Laatu ja käsityö toisinaan maksaa, joten on tärkeää tietää, kuinka paljon olet valmis käyttämään rahaa ennen kuin aloitat.

– Mikä on projektin laajuus? Etsitkö jotakuta rakentamaan yksittäisiä kalusteita mittatilaustyönä? Vai tarvitsetko jonkun toteuttamaan laajemman kokonaisuuden?

– Mikä on aikataulusi? Ole realistinen sen suhteen, milloin haluat projektin valmistuvan. Joidenkin puusepäntehtävien toteuttaminen voi kestää viikkoja tai jopa kuukausia.

Jos olet valmis etenemään puusepänliikkeen tarpeesi kanssa, ota meihin yhteyttä jo tänään!

Puusepäntyöt ovat yksi sisustuksen tärkeimmistä osa-alueista. Sen avulla voidaan luoda monenlaista ilmettä, rustiikkisesta ja perinteisestä tyylikkääseen ja moderniin. Puusepänteollisuuden avulla voidaan valmistaa huonekaluja, kaappeja, baaritiskejä, metrisohvia, taustakaapistoja ja paljon muuta. Jos haluat lisätä tilaasi ripauksen tyyliä, puusepäntyöt ovat loistava tapa tehdä se.

Puuseppä on vaativa ammatti, joka on ollut olemassa jo vuosisatoja. Itse asiassa se on yksi maailman vanhimmista ammateista.

Jos harkitset puusepänliikkeen toteuttamien kalusteiden lisäämistä tilaasi, on muutama asia, jotka sinun on hyvä pitää mielessä. Ensinnäkin sinun on löydettävä pätevä puuseppä. Hänellä pitäisi olla kokemusta haluamasi puulajin käsittelystä ja hänellä pitäisi olla sopivia referenssejä. Kun olet päättänyt tyylin ja suunnitelmat ovat valmiit, puuseppä voi auttaa sinua valitsemaan oikeat materiaalit ja viimeistelyt.

 

Puusepäntyöt voivat lisätä tilasi kauneutta ja arvoa. On tärkeää, että käytät aikaa puuseppää valitessasi. Huolellisella suunnittelulla ja toteutuksella puusepänprojektisi tekee varmasti vaikutuksen!

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä