Pekka Ahava

Toimitusjohtaja & Myynti

 
 

Yhden miehen yrityksestä markkinoiden johtajaksi

Toimintaamme ovat ohjanneet yrityksen perustamisesta lähtien kotimaisuus, asiakaslähtöisyys, tyyli ja laatu – ja näin on myös tänäkin päivänä. Toteutamme jokaisen kohteen kuin tekisimme sen itsellemme. Pitkät perinteet yhdistettynä viimeisimmällä teknologialla varustettuihin toimitiloihin takaavat laadukkaan lopputuloksen. Teemme läheistä yhteistyötä alan parhaimpien sisustus- ja tilasuunnittelijoiden kanssa. Vaikka olemme kahvila- ja ravintolarakentamisen markkinajohtaja Suomessa, palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä kaikilta toimialoilta.

Uudet toimisto- ja tuotantotilat

Uudet toimisto- ja tuotantotilamme sijaitsevat Valkeakoskella Pispantallin teollisuusalueella. Loistavat logistiset yhteydet merkittävän valtatien varressa, keskellä Ruuhka-Suomea Tampereen ja Helsingin välissä mahdollistavat ketterän ja nopean palvelun.

Metritiskin historia

Metritiskin tarinassa tiivistyy suomalainen yrittäjyys, kova työ ja laatu. Metritiskin toimitusjohtajana toimivalla Pekka Ahavalla on aina ollut rakentaminen ja myynti verissä.

Kauppasin 80-luvun lopulla kukkatelineitä suoramyyntiperiaatteella. Kaverilla oli puusepäntehdas, ja kun mietimme, miten myymääni tuotetta voisi kehittää, muutaman istunnon jälkeen olimmekin jo suunnittelemassa hotelleja ja ravintoloita. Eikä aikaakaan, kun nakutin nauloja Planet Hollywood -teemaravintolan seinään Pariisissa”,  Ahava kertoo.

Muutamien vuosien päästä tästä, 90-luvun alussa, Metritiski sai alkunsa. Vuonna 2013 Metritiski Oy osti julkisten tilojen kalustamisen ja sisustamisen huippuosaaja Restafactory Oy:n, puusepäntehdas Witrade Oy:n ja Suomen Metritiski Oy:n liiketoiminnot.

Yhdistymisen myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä kokonaisvaltaisempia rakentamisen ja sisustamisen palveluita. Tänä päivänä olemmekin ravintolarakentamisen markkinajohtaja, mutta palvelemme kaikkia toimialoja aina pääkaupunkiseudulta Lappiin.

500
Toteutettua

Projektia

Julkitilojen kalustus- ja rakennusprojektien toteutusta ympäri Suomea

Lupaus No. 01

Kotimaisuus

Valmistamme kaikki kiinto- ja erikoiskalusteet omassa puusepäntehtaassamme Valkeakoskella

Lupaus No. 02

Asiakaslähtöisyys

Kaiken toimintamme keskiössä on aina tyytyväinen asiakas

Lupaus No. 03

Tyyli

Valmistamme yksilölliset kalusteet ja remontoimme näyttävät tilat

Lupaus No. 04

Laatu

Olipa kyseessä remontointi tai kalusteiden valmistaminen, työn lopputulos on aina ensiluokkaista