Metritiski Oy – Kokenut sisustusrakentamisen kumppanisi

Olemme valtakunnallisesti toimiva julkisten tilojen rakentamiseen, kalustamiseen ja sisustamiseen erikoistunut asiantuntijayritys

 

Toimintaamme ovat ohjanneet yrityksen perustamisesta lähtien kotimaisuus, asiakaslähtöisyys, tyyli ja laatu – ja näin on myös tänäkin päivänä. Toteutamme jokaisen kohteen kuin tekisimme sen itsellemme. Pitkät perinteet yhdistettynä viimeisimmällä teknologialla varustettuihin toimitiloihin takaavat laadukkaan lopputuloksen. Teemme läheistä yhteistyötä alan parhaimpien sisustus- ja tilasuunnittelijoiden kanssa. Vaikka olemme kahvila- ja ravintolarakentamisen markkinajohtaja Suomessa, palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä kaikilta toimialoilta.

Uudet toimisto- ja tuotantotilamme sijaitsevat Valkeakoskella Pispantallin teollisuusalueella. Loistavat logistiset yhteydet merkittävän valtatien varressa, keskellä Ruuhka-Suomea Tampereen ja Helsingin välissä mahdollistavat ketterän ja nopean palvelun.

HISTORIA – Yhden miehen yrityksestä markkinajohtajaksi

Metritiskin tarinassa tiivistyy suomalainen yrittäjyys, kova työ ja laatu. Metritiskin toimitusjohtajana toimivalla Pekka Ahavalla on aina ollut rakentaminen ja myynti verissä.

– Kauppasin 80-luvun lopulla kukkatelineitä suoramyyntiperiaatteella. Kaverilla oli puusepäntehdas, ja kun mietimme, miten myymääni tuotetta voisi kehittää, muutaman istunnon jälkeen olimmekin jo suunnittelemassa hotelleja ja ravintoloita. Eikä aikaakaan, kun nakutin nauloja Planet Hollywood -teemaravintolan seinään Pariisissa, Ahava kertoo.

Muutamien vuosien päästä tästä, 90-luvun alussa, Metritiski sai alkunsa. Vuonna 2013 Metritiski Oy osti julkisten tilojen kalustamisen ja sisustamisen huippuosaaja Restafactory Oy:n, puusepäntehdas Witrade Oy:n ja Suomen Metritiski Oy:n liiketoiminnot.

Yhdistymisen myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä kokonaisvaltaisempia rakentamisen ja sisustamisen palveluita. Tänä päivänä olemmekin ravintolarakentamisen markkinajohtaja, mutta palvelemme kaikkia toimialoja aina pääkaupunkiseudulta Lappiin.